Oslo Handelskammer

Desken AS er Oslo Handelskammers leverandør  av pressemeldinger og nyhetbrevs produksjon. Oslo Handelskammer benytter også Desken AS som en sparringspartner på andre aktuelle saker, noe som fungerer meget godt. Vi anbefaler Desken AS til de vi kommer i kontakt med som trenger hjelp til kommunikasjon med media, samt produksjon og distribusjon av nyhetsbrev.
Lars-Kåre Legernes, Admistrerende Direktør, Oslo handelskammer

epsi_new_large

Vi benytter oss av pressemeldingstjenesten PRM.NO til våre pressemeldinger. Vi kan trygt anbefale dette til de som sender ut pressemeldinger. Systemet er veldig enkelt og ryddig, distribusjonen fungerer utmerket og gir etter vår oppfatning god verdi for pengene.
Fredrik Høst, Daglig Leder, EPSI Norge AS

logo-1168

Hjelpen vi får som kunde av Desken har en enorm verdi for oss. Journalistisk produksjon kombinert med råd og veiledning i forbindelse med pressemeldinger har sørget for mange oppslag i media. Takket være et meget godt samarbeid har våre kunder kunnet lese/høre om hva vi driver med i Aftenposten, A-Magasinet, Kapital, Finansavisen, Vårt land, TV2.no, God Morgen Norge, P4, Radio Norge, NRK Morgensendingen, NRK kveldsnytt, Henne, Tara og flere andre. Vi kan på det sterkeste anbefale Desken!
Petter-Erik Nyvoll, Daglig Leder, Elevate AS