SEO – Søkemotoroptimalisering

En resultatorientert kommunikasjonsstrategi!

SEO søkemotoroptimalisering

SEO skaper resultater

Trenger du en SEO strategi?

95% av trafikken på internett kommer gjennom organiske søkeresultater. Organiske søk skaper trafikk som genereres til nettsider uten kostnader for de som eier nettsiden. Søkemotoroptimaliseringen av nettsidene er viktigere en noen gang.

  • 9 av 10 husstander i Norge er på nettet
  • 9 av 10 benytter søkemotorer for å finne det de leter etter
  • 80% av trafikken fra søkemotorene kommer fra Google
  • 1 av 3 oppfatter resultatene på førstesiden som de viktigste

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvilke muligheter vi kan tilby. Da kan vi ta en helsesjekk av ditt nettstedet og gjøre deg opplyst om hvilke tiltak du kan iverksette.

Vi har journalister og Google sertifisert partner som jobber sammen for å skape de beste resultatene for din bedrift.

SEO utført av journalister 

Produksjon av redaksjonelle artikler er en viktig del i kommunikasjonsarbeidet til et selskap. Våre journalister lager artikler til nettsider, intranettsider, sosialemedier, nyhetsbrev, annonsering bilag, kundemagasin og pressemeldinger.

Vi har mange journalister med forskjellig type fagkompetanse slik at du får en journalist som kan snakke samme «språk» som kundene dine gjør. Det å være spesialisert på produksjon av oppdragsfinansierte artikler gjør at vi kan levere artikler som er skreddersydd for å oppnå ønsket resultat.

Språkene vi primært leverer på er norsk og engelsk, men har du behov for andre språk kan vi også levere det i de fleste tilfeller.

Facebook

Facebook

Nordmenn er blant verdens ivrigste brukere av Facebook

  • 55,56 % av alle nordmenn er på facebook
  • Kjønnsfordelingen er ganske nøyaktig 50/50
  • Aldersgruppen + 45 år står nå for den største veksten
  • Over 70 % av bruken foregår på mobile enheter

Flere tror det å ha mange liker er det samme som suksess. Antallet liker for en bedriftsprofil er mindre viktig en enn skulle tro. Det å ha en god bedriftsprofil på Facebook handler om å engasjere, oppdatere, merkevarebygging og skape salgsutløsende effekter.

Vi setter opp bedriftsprofil, lager strategi og gjennomfører kommunikasjonstiltak som sørger for at deres side blir mer enn bare en side å like.

LinkedIn: Kurs og rådgivning

LinkedIn

LinkedIn er verdens største forretningsnettverk. I Norge er det nå mer enn 1 million medlemmer på LinkedIn.

Har din bedrift en firmaside (også kalt company page) på LinkedIn? Har alle de ansatte LinkedIn-profiler som gir kundene dine et godt inntrykk av firmaet? Vet selgerne hvordan de kan bruke LinkedIn til å skaffe seg flere kvalifiserte møter?

Vi bygger gjerne din firmaside på LinkedIn eller holder LinkedIn-kurs for deg og dine kolleger.

Desken er et effektivt kommunikasjonsbyrå som gjør fortgang i prosessen med veiledning og gjennomføring av kommunikasjontiltak.

Siden oppstarten i 2001 har Desken arbeidet med internasjonale selskaper, nasjonale selskaper og organisasjoner, samt gründere i oppstartfasen. Sammen har vi skapt gode resultater og relasjoner. Vi håper vi kan få lov til å skape resultater med deg også. Hos oss får du alltid den oppmerksomheten du trenger og ønsker.

SEO Desken – gir garantert resultater